4 maj

Startsida

Hej och välkommen till denna blogg som handlar om amerikansk bilkultur och bilträffar runt om i världen. Här kommer du kunna läsa allt om olika bilträffar vi har i Sverige men också i övriga världen. Det är ju faktiskt inte bara i Sverige som denna kultur är väldigt omtyckt. Vi kommer ta upp både de stora evenemangen och de lite mer okända. För de kan ju faktiskt vara lika värda att gå på som de mest kända. Du kommer kunna läsa om vad du kan förvänta dig på ett sådant event, vad de har för punkter i programmet samt annan matnyttig information. Förhoppningsvis blir du inspirerad att besöka en av dessa träffar i framtiden.

Vi som skriver här älskar verkligen allt som har med rockabilly och amerikanska bilar att göra. Det är för oss en livsstil och vi anammar detta även när vi inte är iväg på våra träffar. Vi har flera klassiska amerikanska bilar ståendes hemma i våra garage och vi kommer så klart även att dela med oss av information om dessa. Det är någonting speciellt med att äga en sådan bil, man är del av en kultur och en sammanhållning som finns i hela Sverige.

I denna blogg kommer du också få en massa tips om olika matställen som har ett amerikanskt 50-talstema. De har en väldigt speciell atmosfär och är värda att besöka även om du inte är ett fan av amerikanska bilar. Här på bloggen kommer du kunna läsa mer om vilken mat och dryck som serveras. Det brukar så klart vara klassiskt amerikanskt med milkshakes och hamburgare. Vi kommer dela med oss av våra absoluta favoriter och hoppas att du ska få en massa ny inspiration. Välkommen åter igen till bloggen och trevlig läsning.