Denna blogg är dedikerad till 50- och 60-talet och framför allt olika sorters bilträffar. Vi kommer tipsa om bilträffar både på svensk mark och i utlandet. Vi som skriver här på bloggen är otroligt intresserade av just bilträffar och åker på så många vi kan under ett år. Vi åker så klart på många klassiska bilträffar men också på lite mindre tillställningar på kaféer och liknande. Det kan vara minst lika roligt och givande som att gå på de större evenemangen.

På bloggen kan du också få tips om olika kaféer och andra matställen som har ett amerikanskt 50 och- 60-tals tema. Det finns flera bra alternativ både i Sverige och utomlands. Vi kommer berätta mer om vilka som är våra absoluta favoriter och vad du kan förvänta dig för mat och meny på dessa ställen. Vi kommer även titta mer på inredning och vad som är typiska attribut för dessa kaféer.

Vi som skriver på bloggen älskar allt som har med amerikanska bilar att göra och vi tycker att rockabilly är en hel livsstil. Vi försöker få in det så mycket i vår vardag som det bara är möjligt. Det gäller till exempel musiken som vi lyssnar på och inredningen vi har i våra hem. Bilarna är också en stor del i detta. Vi kommer även nämna vilka olika bilar vi själva har och vilka modeller som är våra absoluta favoriter gällande klassiska amerikanska bilar. Hoppas ni finner bloggen lika underhållande som vi själva gör.